Ik werk met verschillende pakketten en  tarieven voor het maken van foto's, omdat elke opdracht/ fotosessie verschillend is. 

Het maken van zakelijke foto’s doe ik bij voorkeur op locatie, niet in een fotostudio. Op locatie is de sfeer of omgeving vaak veel mooier en dat zie je terug in de foto’s. De locatie kan zowel buiten als binnen zijn. Er zijn zoveel mooie plekken in Nederland, dus vast ook bij jou in de buurt of in Zwolle waar ik woon. Denk aan locaties in in de natuur of in de stad met mooi natuurlijk licht of een historische binnen locatie met kleur of karakter. We overleggen samen over een geschikte locatie. Heb je er al een in gedachten? Ik hoor graag je ideeën!

Sociale media € 99,-

Heb je geen website of webshop, maar vind je het tijd je profielfoto op sociale media weer 's te vernieuwen? Dat kan natuurlijk ook!

Klik hier voor informatie

Website | webshop | sociale media vanaf € 169,-

Wil je foto’s voor je (nieuwe) zakelijke website en sociale media? Ik kan sfeerfoto’s en profielfoto’s maken. Daarbij sta jij centraal in je werk of met je eigen bedrijf en ook je product of dienst. Met een persoonlijke reportage deel je met anderen wie je bent, wat je doet en waar iemand jou voor kan benaderen. Laat je zien! Uiteraard kan ik ook voor grotere organisaties fotoreportages maken. 

Ik werk met drie pakketten waar je uit kunt kiezen.

Klik hier voor informatie