Wil je dat ik een leuke fotoreportage maak? Stuur me dan een mail via het contactformulier. Ik neem dan contact met je op via de mail voor een datum, locatie en je wensen. Ik bel je ook nog even.  Na de fotosessie maak ik een selectie van de foto's. Via een mail krijg je een contactsheet met een overzicht van geselecteerde foto's. Hier kun je het aantal foto's uitkiezen die ik dan ga nabewerken. Je ontvangt dan ook de factuur, via de mail.
Na betaling van de factuur stuur ik je de foto's binnen 2 tot 3 weken, via de mail of via Wetransfer. 

Extra informatie

  • Alle tarieven zijn exclusief btw. Op de offerte staat zowel de prijs exclusief als inclusief btw vermeld.
  • Binnen de stad Zwolle reken ik geen reiskosten. Daarbuiten € 0,35 per km.
  • De originele foto's (de RAW-bestanden) blijven bij mij. Deze worden niet vrijgegeven.
  • De rechten van de foto's blijven te allen tijde bij mij, mits anders is afgesproken.
  • De gebruiksrechten zitten in de prijs inbegrepen. De beelden mag je vrij gebruiken voor je website, webshop, sociale media en/of intranet.
  • Op locatie kan overal zijn, zowel binnen als buiten.
  • Op locatie kan overal zijn, zowel binnen als buiten. Voor grotere bedrijven kan ik mijn mobiele fotostudio opbouwen op een locatie naar wens en zo alle werknemers in dezelfde stijl fotograferen. Bijvoorbeeld altijd met het logo van het bedrijf in de achtergrond. Denk ook aan momenten waar er al veel medewerkers op 1 plek bij elkaar zijn. Bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsuitje of de nieuwjaarsborrel. Wat ook kan: we plannen 2 fotoshoots per jaar, waar iedere nieuwe medewerker naar toe kan om een profielfoto te laten maken. Als je een groter bedrijf hebt en er zijn periodiek introductiebijeenkomsten voor nieuwe medewerkers, dan zou dat ook een goede gelegenheid zijn!
  • Als je een fotosessie boekt, betekent het automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van de foto's van jouw fotosessie op mijn website en/of sociale media, tenzij duidelijk van te voren is aangegeven dat dit niet gewenst is. 
  • Wil je dat derden je foto's mogen gebruiken voor publicatie in een magazine, vakblad of digitaal artikel? Ik vraag een vergoeding van € 25,- per foto. En mail me even voor het juiste formaat van de foto in hoge resolutie voor drukwerk.

Interesse? Stuur me even een mail via het contactformulier als je meer informatie wilt.